امـّا وقتی آقا ریش از درب خانه بیرون میاد؛ هنوز روبرو شده نشده؛ شروع میکند به ناسزاگویی!!! سوال کننده در حالیکه شوکه شده بود دلیل فحش و ناسزاها را میپرسد؟ جواب میشنود که: تمام شب بیدار بودم و هیچ نتوانستم بخوابم. چون وقتی ریشم را زیر پتو میگذاشتم؛ شک میکردم که نکند باید بیرون از پتو باشد!؟ وقتی بیرون پتو میگذاشتم باز شک میکردم و آن را به زیر پتو فرو میکردم و... خلاصه تمام شب از این شک و تردید بیدار و در عذاب بودم و هیچ نخوابیدم و....
حالا شده حکایت قصـّه ی من که در نوشته ی قبلی از سوزش کف پا گفتم و وقتی نظرها را میخواندم تازه فهمیدم که من تنها نیستم و بسیاری به این مشکل دچارند. ولی قسمت مهم داستان اینه که خدا میدونه که تازه چند نفر از خوانندگان این وبلاگ شب هنگام متوجه داشتن این مسئله شده اند و باز خدا میداند که تا چه حدّ مرا به باد فحش کشیده اند؟؟ خدا از سر تقصیرات همه بگذرد... حلالم کنید و اگر خواهان جبران این مصیبت عـُظمای یادآوری کف پا سوزی هستید همینجا بخواهید که من یکی تاب پرس و سوال آن دنیایی(اگه وجود داشته باشه؟)ندارم...خب بریم سراغ یه مطلب کوتاه:

در بیشتر کشورها علامت W.C بیانگر محلی است که همه ی آدمها از فقیر و پولدار گرفته تا... به آن نیاز پیدا میکنند. بد نیست بدانید که در آمریکا سوای افراد کمی که این مکان را با تلفظ فرانسوی آن Toilet یا همان «توالت» میشناسند؛ بیشتر از عبارت Rest Room = مـُستراح استفاده میکنند. با این حال بد نیست اسامی دیگر آن را نیز بدانید که در موقع ضرورت بتوانید این مکان مهم و بسیار حیاتی را به سرعت بپرسید و پیدا کنید:
*** Bath Room که بیشتر به توالت و حمامی که در یک اتاق قرار دارد میگویند.
*** Wash Room که همان برگردان W. C = Wash Center یا «دستشویی» است.
*** Water Closet یا همان عبارت عامیانه ی «خلاء» و «دست به آب» است.
*** Boys Room یا Girls Room که تقریباً معادل «مردانه» و «زنانه» باید ترجمه کرد.
*** Crapper که در اصل نام مارک و کسی است که توالتهای فرنگی امروزی را به بازار ارائه کرد. جوانان این کلمه ی Crap را در گفتگوهای عادی خود وقتی که عصبانی میشوند بسیار بکار میبرند و تقریباً به معنی «ا َه» است.
گفتنی است که اگر در کشورهای عربی و دُبی شلینگ آبی در «حمامات» وجود داشت؛ اینجا محکومی با وسواسهایت کنار بیایی. هرچند برای موارد اولیه، آقایان میتوانند بصورت ایستاده نیز رفع حاجت کنند؛ ولی برای امور ثانوی، همه مجبورند با استفاده از دستمال کاغذی و استفاده از لگن توالت فرنگی اونورش کنند و در عوض زود به زود و هر روزه به حمام بروند.
البته در بیشتر مکانها روکشی کاغذی و نازکی وجود دارد که شما با گستراندن(پهن کردن آن)بر روی توالت فرنگی و نشستن بر روی آن میتوانید کمی بر نگرانی خود از کثیف یا نجس بودن آن کنار بیایید و اصلاً سفارش نمیشود که به روش ایرانی وار و نشسته از آن استفاده کنید که لیز بودن سطح کاشی لگن همان و به زمین خوردن شما و خدای نکرده شکستن دست یا پای شما همان.
استفاده از دستمال تر Wet Wipes شاید گزینه ی خوبی باشد برای کسانی که دچار سوزش پس از مدفوع میشوند. با اینحال یکی از نشانه هایی که با آن میتوان به ایرانی و بخصوص مسلمان بودن صاحب منازل پی برد؛ وجود آفتابه هایی لوله باریک مخصوص آبیاری گل و گلدان است که شما هم میتوانید با مراجعه به بخش گل و گیاه مغازه هایی مثل «والمارت و...» بیابید و بخرید.
**** بعد نوشت: در آرایه های ادبی و شعری، هرگاه دو شاعر از یک موضوع شعری(بدون اینکه سرقتی ادبی کرده باشند) بسرایند به آن «توارد» گویند... پس از انتشار این نوشته، طی وبگردی که داشتم متوجه شدم یکی از وبلاگنویسان خوش ذوق ساکن در استرالیا نیز به نوعی در همین رابطه مطلب نوشته است... پیشنهاد میکنم به موضوع «آفتابه» در وبلاگ«خزعبلاتی به رنگ انار-اینجا» سری بزنید.